Здравейте, скъпи дарители и приятели!
Моето име е Антонио, а това е историята на моя татко – Валентин, който има диагноза “рак на белия дроб”.

Когато мислиш, че в един момент всичко върви наред и просто няма какво да те спре да бъдеш със семейството си, да постигаш мечтите си и да не спираш да се развиваш, но в следващия момент разбираш през май месец тази година (2022), че нищо не е наред и на пътя ти стои пречка пред която трябва да се изправиш с цялото си същество, разбираш, че това всъщност е “рак на белия дроб” – борба, от която зависи целостта на семейството ти и която засяга най-близкия и скъп човек до теб, този човек, който те е направил човек.

Баща ми е бивш контингент на Министерство на отбраната “ОЗ” – Офицер от запаса. Трудил се е дълги години, за да подсигури мен и семейството ни. За жалост тук в България, където е работил и се е развивал няма възможност да се лекува пълноценно, нито по Здравна каса, нито директно чрез заплащане…

След неуспешно лечение в България ни посъветваха да го лекуваме в Турция или в Германия – избрахме Турция в болница “Anadolu Sağlık Merkezi, John Hopkins”.

Лечението според докторите ще бъде продължително, с неизвестен срок. Състоянието му е тежко, но след всяка безсънна нощ той, както и ние не губим никаква надежда. Вярвам в доброто и, че то побеждава накрая – колкото и тежка да е била битката.

За целта цялото семейство и приятели ни помагат и остава само набирането на средства.
Победата е отборна игра и зависи от лекарите, от него и от вас, скъпи дарители. Вярвам, че всички ние ще победим… Моля всеки, който има възможност да подаде ръка в тази трудна битка. Тъй като аз се чувствам твърде безсилен да се справя сам, а моят баща е най-важният човек до мен.
Сещам се за всички прекрасни мигове със семейството ни, които ни липсват в този момент, а мисълта за тях ни мотивира да не спираме да се борим!

Приложил съм и проформа за лечение.
Нямам тази възможност и затова се обръщам към вас с молба за помощ!
Единственото нещо, което иска той е да се радва на слънцето, когато се буди и на семейството си… ❤️☀️

Бъдете здрави! 🍀🍀🍀
Благодаря от сърце! 

[Неактивна] Дари на Валентин Иванов Петков

Каузата е вече затворена, благодаря на всички дарители за подкрепата! ❤️
– Сумата е изпратена на бенефициента

Powered by Stripe and GiveWP

Ресурси:
Документи, снимки и видеа – Google Drive

Уточнение 1: Каузи.Бг няма екип от лекари, които да проверят дали провежданото лечение е коректно. Споделяме с вас всичката налична информация, документация, снимки и видеа.

Уточнение 2: При наличието на нова информация, документи по каузата или постигане на определена цел – всички дарители ще бъдат уведомени по e-mail. Също така ще бъде обновена и информацията на каузата тук в платформата на Каузи.Бг.

Каузи Бг не удържа НИКАКВА комисиона и 100% от средствата достигат до каузите!

Ако желаете да докладвате проблем, моля изпратете ни e-mail на: [email protected]

Кампания на Каузи.Бг
Всяка регистрация носи 1лв дарение на каузите
За всеки 1000 регистрации нашите Подкрепители ще даряват 1000лв на каузите в платформата!

Регистрирай се безплатно и стани Благодетел

Тук можете да се запознаете и с останалите активни каузи в платформата – Каузи в Каузи.Бг