Забравена парола?

Екип ✌

ava

Ивайло Борисов

Здравейте мили хора! Моето име е Ивайло Борисов, по професия съм програмист и към момента съм работил за няколко големи компании, както и върху лични проекти. Програмирането за мен не е само работа, но и моята голяма страст.

ava

Лазар Радков

Понеже нямам идея как да се опиша, ще споделя за какво съм помагал. Помагал съм на много хора да подобрят здравето и кондицията си. Помагал съм на хора да се мотивират да спортуват. Помагал съм на хора да съберат и рециклират стотици тонове пластмаса. Помагал съм на кувьози да бъдат закупени и да намерят пътя си към болници, които се нуждаят от тях. Помагал съм и на детска линейка да се появи и да отиде на място, където ще обслужва пет области. Сега съм се заел да помагам на смислени каузи да достигнат до повече хора.

ava

Красимир Младенов

Привет и от мен! Малко информация с какво се занимавам - аз съм Frontend Developer, където се налага и дизайнер и където мога да помогна с нещо съм там. :D Към момента работя в голяма компания. За мен програмирането и рисуването са креативен начин да се изразя и да достигна до много хора. Имам големи мечти, една от тях е да мога да участвам в подобен проект и създаването на Каузи.Бг е като сбъдната мечта! Силно се надявам да я намирате за полезна и да помогнем на страхотни каузи, да правят още по - страхотни неща в нашата малка България!

Каузи Бг не удържа НИКАКВА комисиона и 100% от средствата достигат до каузите!